Hva har du lyst til å oppleve? En pil som peker ned

Slik får du et godt hotellprogram

Har din bedrift ikke et hotellprogram, eller ønsker dere å etablere et bedre program i bedriften? Hotellprisene er uforutsigbare, fordi flere hotellkjeder operer med dynamiske prismodeller. Det kan derfor være vanskelig for bedrifter å komme frem til et godt program. Her forteller June, hotellansvarlig i Berg-Hansen deg hvordan du får det beste hotellprogrammet.

 1. Fakta
  Det lønner seg å få frem det totale kostnadsbildet. Hvor mye penger bruker din bedrift på hotell i året? Ikke glem overnatting og kurs/konferanse. Blant våre kunder ser vi at om lag 40 % av kostandene er kurs og konferanse.
 2. Behov
  Velg hotellprogram etter behov. Hva er behovet til bedriften og hva er behovet til de reisende? Det er viktig å finne en mulighet som dekker flest mulige behov til både bedrift og ansatte. Det er viktig å ivareta de reisendes behov, for dekker dere ikke disse vil de ansatte bestille hotell akkurat der de ønsker og på den måten får bedriften færre hotellovernattinger registrert på sin avtale.
 3. Sett mål
  Finn ut hva som er formålet, eller hva bedriften ønsker å oppnå. Hvor mye penger skal bedriften spare eller hva skal neste års hotellbudsjett ligge på? Når man setter seg konkrete mål er det mye enklere å følge opp og sette innsatser som hjelper dere mot målet.
 4. Best hotellpris
  Avtalepris vs. Markedspris – vær sikker på at du bestiller den beste hotellprisen. Bruker du reisebyrå er det fint mulig å sammenligne avtalepris og markedspris. Slik sikrer du og dine medarbeidere at dere alltid bestiller den beste hotellprisen eller tilbudet. Vi er alle på utkikk etter en god hotelldeal, så la oss hjelpe deg med å finne den beste hotellprisen.
 5. Informer internt
  Husk å informere om hvordan man bestiller hotell i bedriften. Ofte ser vi at dette blir glemt eller i liten grad informert om. Vi vet at fokus hjelper. Det hjelper å snakke om hvordan vi i vår bedrift bestiller hotell. Oppklar alle usikkerheter hos de ansatte, og bli sikker på at alle følger samme policy.

Om du lurer på mer, så spør oss! Vi har kompetanse, erfaring og tid til å hjelpe dere med å kartlegge og sette en plan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone