Hva har du lyst til å oppleve? En pil som peker ned

Nye endringer i Berg-Hansen appen

Berg-Hansen jobber mye med utvikling av både mennesker og verktøy. De er opptatt av å alltid utvikle nye digitale løsninger, og at disse skal være så enkle som mulig. Nå lanserer Berg-Hansen endringer i sin app for at det skal være enda enklere for deg å bestille reise!

Helt siden Berg-Hansen webgate ble lansert i 2004, har digital utvikling hos Berg-Hansen handlet om enkelthet.

Flere og flere bruker smarttelefoner, og er opptatt av å kunne bestille reise on-the-go. Dette vil den nye appen tilrettelegge for, både på IOS og Android. Vi ønsker å gjøre det så enkelt at de reisende ikke en gang tenker på at de har bestilt eller endret billetten.

De nye funksjonene

Avviksrapportering / God Samvittighet

Dette eksisterer allerede på nettsiden, så mange jobbreisende vil kjenne igjen denne funksjonen, men nå kommer den altså også i appen. Flere av de store firmakundene har blant annet i reisepolicyen sin at de reisende må redegjøre for hvis de bestiller noe annet enn billigste type billett. Derfor får bedriftsreisende nå opp om de har valgt en dyrere billett enn det reisepolicyen tilsier, og prisdifferansen. Som jobbreisende velger du en årsak for hvorfor billetten eventuelt er dyrere, og dermed blir en rapport sendt til firmaet så de kan følge opp og se hvorfor du velger som du gjør.

Med samme funksjon på nettsiden og mobil, sikrer du at firmaet følger dette enten om de bestiller fra den ene eller andre plattformen. For de som ikke har brukt funksjonen før, er den veldig rett frem. Du får valget opp på samme side som du bestiller, tar et valg i menyen og klikker bekreft.

Legg til flere kredittkort i App

Nå kan du enklere skille mellom jobb og privat! Muligheten for å legge inn flere kredittkort blir også nå mulig i app. Du har mulighet til å bestemme betalingsmåte selv. Det er som oftest styrt i forhold til hva firmaet vil at du skal bruke. Men hvis du bruker flere enn ett kredittkort, eller for eksempel skal skille mellom jobb og privat, så kan du nå altså legge til flere kort i appen og variere betaling gjennom disse.

Flere endringer
Blant annet kan du nå sjekke inn på fly med appen. Dette ligger i dag på Android, men skal også komme for IOS. Snart skal du også kunne legge reisen i kalenderen din, noe som har vært etterspurt hos mange av våre kunder.

Servicepakken for privatreise kommer også i app. Den finnes for øyeblikket bare i Berg-Hansen Webgate. For de som ikke er kjent med servicepakken, så er dette et valg du kan ta når du kjøper reise, hvor du kan velge å betale for å få hjelp underveis.

Med nye produkter eller endringer i allerede eksisterende verktøy handler det om å kunne begeistre. Vi håper at vi klarer å begeistre nettopp deg med våre nye funksjoner, og at det gjør reisehverdagen litt enklere for både privat- og jobbreisende.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone