Hva har du lyst til å oppleve? En pil som peker ned

Hit reiser våre kunder i sommer

I fjor sommer reiste de fleste feriekundene i Berg-Hansen innlands; i år ser vi en økning i utenlandske destinasjoner – spesielt i Europa.

Mange holder seg til Norge – blant annet Oslo og Bergen, mens vi ser at Trondheim har sunket på lista. Istedenfor ser vi framgang på solferier, spesielt i Spania – som er en av de mest populære feriedestinasjonene i sommer, og i Nice som kom nokså høyt i fjor også. Se de topp 5 destinasjonene hos Berg-Hansen nedenfor.

 1. Oslo
  Vinneren er Norges hovedstad! Oslo var på topp i fjor og er også vinneren i år. Antall kjøpte billetter har økt med nesten 50%. Oslo er en vakker by som ofte blir undervurdert av sine innbyggere. Men hovedstaden har mye å by på og bysommer i Norge kan ofte være like fantastisk som utenlandstur, om ikke bedre – spesielt hvis været blir fint. Kanskje ikke så rart da, at Oslo er på topp.
 2. Alicante
  En destinasjon som har steget høyt opp på lista – klatret 23 plasser! – er den spanske byen Alicante. Dette kommer nok av en stigning av nordmenn som drar til Spania i sommer, og at Alicante er et kjent sted for turister som vil ha sol og bading. Dessuten er det også mange norske familier med feriehus i området og i de mindre områdene rundt. For deg som vil ha noen deilige dager med strand eller basseng, er dette en perfekt ferie.
 3. Bergen
  Enda en norsk by som klarte å holde seg på samme plass som i fjor. Bergen er en flott perle som byr på bryggen, Fløibanen og akvariet. Det er kanskje en av de byene i Norge som er kjent for å ha mest regnvær, men når sola skinner er det et fantastisk sted å være. For oss er det ingen overraskelse at Bergen befinner seg på lista.
 4. London
  Storbyen tar plass på lista, til tross for flere terrorangrep nå nylig. London er fremdeles en av favorittstorbyene å besøke, spesielt for shopping. Dessuten byr jo byen på mange spennende opplevelser – som fotball og turistattraksjoner. Det hjelper at du ofte kan få en billig og kort flytur dit, enten du leter etter jentetur, guttetur, kjærestetur eller familietur.
 5. Nice
  Enda en favorittdestinasjon for sol og varme. Nice kom seg nesten opp som topp 5 i fjor, og har i år nådd lista med nesten 5-doblet antall turer kjøpt gjennom Berg-Hansen. Kanskje ikke så rart ettersom at mange ser på den franske rivieraen som en perfekt feriedestinasjon for å kombinere solfylte dager på stranden med shopping.

PS: Bestill reisen din på berg-hansen.no, eller send oss en forespørsel!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone