Hva har du lyst til å oppleve? En pil som peker ned

Berg-Hansen hjelper deg hele sommeren!

Reiserådgiverne våre melder om  fulle fly i det som er starten av sommerferien for mange av oss. Det vi håndterer mest av i disse dager er derfor å følge opp ventelister og finne alternative reiseruter. Da er det ekstra gledelig å si at alle får den hjelpen de trenger, og vi finner alltid en løsning for våre kunder, enten reisen er med SAS eller Norwegian.

Selv om det er ferietid er det «business as usual» på Kundesenteret vårt. Våre reiserådgivere sitter klare til å hjelpe alle – enten de er rammet av Norwegian-kaoset eller bare trenger hjelp til å bestille en ny reise. Vi kan også melde om kort svartid inn til vårt Kundesenter, og du kan velge om du vil snakke med oss på telefon, e-post eller chat.

 

Dette hjelper vi deg med:

  • Vi bestiller reisen for deg, og finner beste rute og beste pris
  • Vi kan endre reisen din om du trenger det, og er det fulle fly setter vi deg på venteliste og følger opp status, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.
  • Er flyet ditt forsinket eller fått en tidendring? Vi har verktøy som gjør at vi fanger opp dette raskt. Du får da straks beskjed om endringen, og vi kan hjelpe deg dersom du ønsker å gjøre om på reiseplanene.
  • Vi bestiller alt du trenger underveis, eksempel  mat, ekstra bagasje, ditt favorittsete etc.
  • Er flyet ditt kansellert, og flyselskapet ikke kan finne ny rute til deg, ja da hjelper vi deg helt frem. Vi kan bestille tog, båt og buss om du trenger det.
  • Vi er eksperter på hotell, og kan bestille hoteller i hele verden for deg. Vi har avtalepriser på de fleste hoteller. Og husk at dersom du er medlem hos Berg-Hansen får du hver 10.natt gratis.
  • Vi kan også hjelpe deg med å bestille leiebil. Visste du at vi også har gode leiebilavtaler? Med «Berg-Hansen bilen» får du gode og forutsigbare priser, og ingen overraskende gebyrer eller «unyttige» forsikringer.

 

Husk! Vi holder åpent 24/7 i hele sommer. Vil du bestille reisen selv anbefaler vi at du logger deg inn på berg-hansen.no eller prøver ut kundefavoritten; Berg-Hansen appen.

 

Vi i Berg-Hansen ønsker alle våre kunder en riktig god sommer!

 

Share on Facebook109Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn6Email this to someone