Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Vi sørger for at du får pengene tilbake

Hanne Anniken Wæhler
Publisert 7. mars 2018 av Hanne Anniken Wæhler

Mange har opplevd å måtte avbestille en flybillett, hvor penger går tapt. Visste du at du faktisk har krav på å få skatter og avgifter refundert? En hundrelapp her, en hundrelapp der – det blir det store summer av.

Skatter og avgifter utgjør i snitt 400-500 kroner på en økonomibillett  tur/retur i Norge. Når en flybillett avbestilles, har du rett til å få tilbakebetalt lovpålagte skatter og avgifter som er inkludert i billettprisen. Dette gjelder uansett om flybilletten du har kjøpt er refunderbar eller ikke. Det mange ikke er klar over, er at dette ikke skjer automatisk fra flyselskapenes side. Dersom du avbestiller billetten, må du faktisk søke flyselskapet om å få pengene for skatter og avgifter tilbake.

Vi har gjort det enkelt for deg

Dette er en tungvint prosess, som er fort gjort å glemme. Derfor har vi valgt å gjøre jobben for deg. Det betyr at dersom du har bestilt hos Berg-Hansen og avbestiller flybilletten din, så søker vi om refusjon hos flyselskapene. Resultat? Du får pengene tilbakeført. Enkelt, ikke sant?

Les også: «Prisvakt» kan spare deg for tusenvis av kroner