Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Ta med kollegaene dine til fjells!

Raymond Engelstad Jamaris
Publisert 26. juni 2018 av Raymond Engelstad Jamaris

Hva med å piffe opp en konferanse eller møte med innslag som reinsdyrsafari, bærplukking, fjelltur, matkurs og avslutte med SPA? Vi har den ultimate konferansepakken, eksklusivt til deg på Norefjell Ski & Spa, kun en time og 50 minutter fra Oslo!

Anne-Cath Vestly har sagt det så fint: «Det er egentlig litt skummelt å tenke på hvor mange nye mennesker man har rundt seg til daglig, men som man liksom ikke har tid til å bli kjent med.» Nå har du muligheten til å jobbe med, bli bedre kjent med – og ikke minst, ha det sosialt med kollegaene dine!

Vi har spesialpris for deg som ønsker en samling i høst, fra august til og med oktober.

Konferansepakke søndag – onsdag: Kr 1.750,- per person i enkeltrom

Konferansepakke torsdag – lørdag: Kr 1.880,- per person i enkeltrom

Dette er inkludert:

  • Én overnatting med frokost i enkeltrom
  • Lunsjbuffet eller 2-retters varm lunsj med kaffe/te
  • Dagens 3-retters middag med kaffe/te
  • Kaffe/te hele dagen
  • Pausesnacks (09.30 – 11.00 og 14.30 – 16.30)
  • Leie av møterom én dag med kursvertinne/vert tilgjengelig
  • Fri inngang til Bøeseter Bad & Trening
  • Fri innendørs parkering

Med forbehold om ledig kapasitet. Serviceomkostninger kommer i tillegg.

 

Møterommene

Hotellet har flere typer møterom i ulike størrelser. Her vil du finne noe som passer akkurat deg og dine kollegaer. Møterommene har alt av standard utstyr.

Deres egen kursvertinne/vert vil være til hjelp under hele dagen.

Norefjell Ski & SPA

Norefjell Ski & Spa er et prisvinnende og spennende ski- og sparesort i vakker fjellnatur cirka. 1,5 time fra Oslo. Hotellet tilbyr rekreasjon og et fornøyelig spa i en setting du sannsynligvis aldri har opplevd før. Opplev naturens mange sider i komfortable omgivelser med sunnhet og velvære i fokus!

Aktiviteter

Utendørs aktiviteter:

Norefjell Ski & Spa er omgitt av et flott turterreng, med løyper som passer både for mosjonister og erfarne turgåere. Du finner merkede løyper i nærområdet, og får også turkart av oss i resepsjonen. Om du vil gå langt eller kort er helt opp til deg – vi tipser deg om gode løyper eller kan organisere tur med egen guide.

Vi kan også ordne reinsdyrsafari, tur til kjærlighetshaugen med grilling, bærplukking og matkurs. Her er det noe for enhver smak!

Alle aktivitetene skreddersys til ønsket behov, og kommer i tillegg til pakkeprisen.

Spa & velvære

Her finner du varm og kald kulp, en rekke eventdusjer (trykk på alle knappene og se hva som skjer!), og fotbad hvor du selv bestemmer temperaturen. Her er to badstuer, en finsk sauna og en for de som synes den finske er akkurat litt for varm. I boblebadet er det plass til mange, og i det varme bassenget finner du en liggesofa av stein, hvor dere kan nyte bassenget på rekke og rad sammen.

Du kan bevege deg mellom inne og ute akkurat som du selv ønsker – selv på høsten og vinteren. Her er flere varme boblebad og et større basseng med sitteplasser. Det finnes neppe noe bedre enn å sitte her sammen med andre og nyte utsikten over Gaustatoppen. Det er også en stor grill ute på plassen.

Det er også mulighet for behandlinger, og det tilbys et bredt utvalg. De mest populære er Norefjell drøm og klassisk massasje.

Inngang til SPA og eventuelle behandlinger kommer utenom.

Inspirasjon og energi

Så, ta med dine kollegaer for en forfriskende tur til fjells. Få inspirasjon og energi sammen og gjør noe annerledes.

Send en forespørsel på forfriskende tur til fjells med kollegaer her. Vi kan blant annet ordne transport og setter opp aktiviteter for dere.

Velkommen til fjells!