Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Sommerferie i Kenya fra kun 9039,- kr

Sandra Marika Charlotta Lejon
Publisert 18. desember 2017 av Sandra Marika Charlotta Lejon

Kenya er eksotisk, vakkert og helt perfekt for de som liker hvite strender. Her finner du også vill og vakker natur, spennende dyreliv og fantastisk mat.

Velg mellom en eller to uker i Kenya + safari.

Kenya ligger øst på det afrikanske kontinentet. Landet har forlokkende natur og byr på sletteområder, snødekte fjell, hvite sandstrender og korallrev. Det sier seg selv at det er mye å finne på både for de aktive og de som helst bare vil slappe av under palmetrærne og strekke tærne sine i varm og hvit sand. Kenya ligger på ekvator, og har derfor ikke de store forskjeller i temperatur. I juli ligger temperaturen vanligvis mellom 21-28 grader.

Vi har skreddersydd noen forslag til hvordan du kan reise og hvor du kan bo: 

  • 1 uke i Kenya (15.-22.juli). Velg mellom to hoteller. 3-stjerners med svært god standard og inkluderer frokost eller 5-stjerners som inkluderer halvpensjon. Prisen starter på kr 9039,- per pers inkludert fly fra Oslo tur/retur.

Denne pakken kan kombineres med safari:

  • 1 uke på safari, med fly, transport, overnatting og all inclusive. Prisen starter på kr 53 200,- per person.

Det går også an å kun reise på safari, hvis det er ønskelig. Dato kan endres etter ønske, men disse prisene er basert på utvalgte datoer.

Det lønner seg å bestille privatreiser hos Berg-Hansen

 

Når du reiser med Berg-Hansen får du 100% service og du kan kontakte oss før, under og etter reisen. Alt som bestilles gjennom oss er vårt ansvar, slik at du kan lene deg tilbake og slappe av. Det er gratis å være medlem hos oss, og du får tilgang til fantastiske verktøy som hjelper deg på reisen. Med oss reiser du aldri alene og vi er der for deg uansett hva det måtte være, 24 timer i døgnet.

 

Få hele programmet til Kenya her!

Under kan du fylle ut skjema og laste ned hele programmet for de forskjellige alternativene med oversikt over priser. Her står det detaljer om fly, hotellenes beliggenhet, bilder av rom, alt som er inkludert i safariuke og mye mer. Det koster ingenting å laste ned programmet.

Du kan bestille disse fantastiske reisene ved at en reiserådgiver kontakter deg eller du kan ringe oss på 810 00 003 i åpningstiden (hverdager kl. 08.00-17.00).