Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

«Prisvakt» kan spare deg for tusenvis av kroner

Elisabeth Carina Syversen
Publisert 12. september 2017 av Elisabeth Carina Syversen

De aller fleste som kjøper sine flybilletter gjennom Berg-Hansen bestiller selv på Berg-Hansen.no. Likevel skal du være trygg på at du får den beste prisen og tilbudet på din reise. Med «prisvakt»-tjenesten til Berg-Hansen sørger vi for at våre nettkunder sparer tusenvis av kroner i året.

Når du bestiller billetter selv, vil du gjerne tro at du har funnet beste pris. Men i enkelte tilfeller kan våre erfarne «prisvakter» finne en bedre rute. Som for eksempel et fly som går en halvtime før eller en annen billettklasse, og da kan du spare mye penger.

 

Slik sparer vi deg for penger

Berg-Hansen sjekker flere hundre billettbestillinger hver dag, for å finne ut om kundene våre kan spare penger på bestilte reiser. På noen av reisene kan vi spare dere for 200-300 kroner. Andre ganger kan du spare mye mer. Tidligere i år hjalp vi en kunde med å spare neste 7000 kroner på en reise, kun ved hjelp av noen få endringer. Det beste av alt var at billetten fortsatt hadde full fleksibilitet og kunden fikk sitte på samme sete, som først bestilt.

En annen solskinnshistorie er kunden som sparte 15.000 kroner på å endre kombinasjonen av flyselskap. Det betyr ikke at du som kunde nødvendigvis har gjort noe feil når du bestiller, men det kan være vanskelig å ha oversikt over kompliserte prissammensetninger og de ulike flyselskapenes prissamarbeid, på de mer kompliserte flyreisene. Det er nettopp derfor vi trenger erfarne reiserådgivere som kan hjelpe deg å finne rimeligste vei ut av prisjungelen.

 

Mer komfort for pengene

Selv om ikke alle er så heldige at de får spart flere tusen kroner, kan Berg-Hansen i andre tilfeller gjennom denne tjenesten finne oppgraderinger til bedre billettklasser eller mer komfort på reisen for bare noen hundrelapper – da er det også mye å spare.

Siden det ofte er kunden som har valgt sin egen tur, ringer vi som oftest kunden opp og opplyser om de nye mulighetene. Sånt blir det mange fornøyde reisende av!

 

Prisvakt 24/7

Prisvakt-tjenesten tar ikke fri. Det betyr at uansett når på døgnet du bestiller – enten det er en hverdag eller helg, vil du nyte godt av samme service. Berg-Hansen er et fullservice reisebyrå med en rekke avdelinger og fagmiljøer. Det gir oss muligheten til enhver tid gi deg de beste alternativene.