Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Pakketur til Lofoten med vennegjengen eller gode kolleger

Elisabeth Carina Syversen
Publisert 20. april 2018 av Elisabeth Carina Syversen

Rib-tur med Havørnsafari, fiskeværsvandring, guidet sykkeltur kombinert med fjelltur og kajakktur med strandhugg . Høres dette ut som opplevelser du vil dele med dine venner eller kolleger? Da bør du lese videre!

Havørn, Lofoten med vennegjengen

Lofoten har de siste årene blitt kjent over hele verden for sin spektakulære natur. Her finner du utallige aktiviteter i skjønn forening med naturopplevelser som kommer til å ta pusten fra deg.

Vi har satt sammen en gruppetur for dere som vil ha en kombinasjon av naturopplevelser og fysisk aktivitet.

Pakken inneholder følgende:

  • Fly tur/retur Oslo – Svolvær (Vi ordner også flybilletter fra andre steder i Norge på forespørsel)
  • Overnatting på Thon Hotel Lofoten i 2 netter i delt dobbeltrom
  • Rib og Havørnsafari. Inkluderer fiskeværsvandring i Skrova og guidet fjelltur på på Skrovafjellet, med lunsj
  • Guidet kajakktur i Lofoten som inkluderer strandhugg med deilig lunsj
  • Hike & Bike – Guidet sykkeltur i Svolvær og omegn, kombinert med en lett fjelltur til utsiktspunkt over Lofothavet. Avslutte med  lunsj på restaurant

Pris per person i delt dobbeltrom – 2 netter: 9980,- kroner

Her kan du lese mer om aktivitetene vi har satt sammen til dere i denne pakken:

Havørnsafari til Trollfjorden

Bli med på en trygg og moro RIB-tur til magiske Trollfjorden hvor du får se havørna på nært hold. RIB-kjøring er en fantastisk opplevelse i seg selv, men det er i Lofoten denne aktiviteten virkelig kommer til sin rett.

Turen starter fra kaikanten i Svolvær. Vi kjører opp gjennom Raftsundet og inn til Trollfjorden, et av landets mest dramatiske landskap. Raftsundet har en stor bestand med havørn, og et høydepunkt på turen er når havørna kretser noen få meter over hodet ditt. Dette er verdens største ørn, med ett vingespenn på opptil 265 cm!

I en åpen båt som dette kommer du tett på elementene. De erfarne båtførerne har høyt fokus på sikkerhet og sørger for en behagelig tur.

Kajakktur

Lofotens natur har unike og spektakulære kontraster og kajakk er en fantastisk måte å oppleve det på. Når du kommer ut i havkajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft.

Dere blir møtt av en guide ved Svolvær havn som sørger for å gi dere nødvendig instruksjon og tilpasset utstyr for turen. Denne turen gjennomføres på to timer, og er tilpasset deg som ønsker å prøve kajakk eller som har liten erfaring, men som også vil lære om Lofotens historie og kultur fra havkanten. Området vi padler i fra havna i Svolvær er rolig, og egner seg godt for nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper. De med god padleerfaring kan padle enkeltkajakk.

Har du også sett vår populære pakketur til San Sebastian – gastronomiens mekka? Ta en titt her!

Hike & Bike

Dette er en kombinert sykkel og fjelltur. Uavhengig av om du foretrekker å sykle fjell, landevei eller by er Lofoten et eldorado. Utsikten og naturen gjør at det finnes utallige spennende sykkelløyper. På sykkelsetet kan du oppdage lokale perler rett utenfor hotellrommet i Svolvær. Etter en sykkeltur tilpasset gruppen tar vi beina fatt for en vandring eller fjelltur.

Turene blir tilpasset deltakernes erfaring, form og ønsker for turen. Sykkelguidene er lommekjente i Lofotens natur, og vet derfor hvilke turer som skal velges for en ultimat opplevelse. Disse turene er perfekt å kombinere med utendørs måltider, på toppen av et fjell eller på stranda.

Dette inkluderer pakken

 

  • Fly tur/retur Oslo – Svolvær (Vi ordner også flybilletter fra andre steder i Norge på forespørsel)
  • Overnatting på Thon Hotel Lofoten i 2 netter i delt dobbeltrom
  • Rib og Havørnsafari. Inkluderer fiskeværsvandring i Skrova og guidet fjelltur på på Skrovafjellet, med lunsj
  • Guidet kajakktur i Lofoten som inkluderer strandhugg med deilig lunsj
  • Hike & Bike – Guidet sykkeltur i Svolvær og omegn + lett fjelltur til utsiktspunkt over Lofothavet og lunsj på restaurant

Pris per person i delt dobbeltrom – 2 netter: 9980,- kroner*

*Med forbehold om ledig kapasitet