Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Nyttige reiseapper

Stine Arnulf
Publisert 8. august 2017 av Stine Arnulf

Det finnes mange apper å bestille reise gjennom. Blant annet har vi vår egen Berg-Hansen app, hvor du kan bestille både fly, hotell og leiebil. Men hva med de appene du trenger etter bestilling? Kanskje trenger du en app som organiserer pakkingen din? Eller en som forteller deg når du bør ta på mer solkrem for å unngå å bli brent? Vi har samlet noen apper som vi synes kan komme til nytte både før, under og etter reise.

Før reisen
Packing Pro

Denne appen er for deg som liker å være organisert før reisen. Den lar deg skreddersy din egen pakkeliste eller velge fra eksempellister som allerede eksisterer. Du kan også lage lister basert på antall mennesker som skal bli med på turen. Skal du ha med barna, for eksempel, kan du ta dem inn i beregningen. Har du PackingPro kommer aldri til å glemme ting igjen når du pakker, enten det er undertøy eller snorkel og dykkermaske.

Am I going Down?

Dette er faktisk en app for de som har flyskrekk. Den analyserer internasjonal flydata for å kalkulere hvor høy risiko det er for at et fly kommer til å styrte. Du legger inn flyinformasjonen som fra hvilken by du reiser fra og til, og flight nummer, og appen viser deg hvor usannsynlig det er at flyet ditt faktisk kommer til å styrte i det hele tatt. Den kan også være morsom for de av oss som ikke er redd for å fly.

Under reisen
Folfram Sun Exposure

Denne appen er perfekt på sydenferie når du skal sole deg – ditt nye favorittilbehør til stranda. Du skriver inn din hudtype, hvor du befinner deg, hvilken solkremfaktor du skal bruke og fra hvilken tid på dagen du skal sole deg. Basert på dette skal appen kunne kalkulere hvor lenge huden din tåler å være ute i sola uten å bli solbrent. Du kan også få tips til hvilken SPF du bør bruke.

TuneIn Radio

I utlandet og savner radiostasjonene hjemme? Ikke noe problem. Med TuneIn Radio kan du høre på favoritten uansett hvor du er helt gratis. Med over 100 000 radiostasjoner – både sportskanaler, musikkanaler og nyhetskanaler – kan du laste ned programmer og høre på dem offline, eller du kan høre på dem live. Da slipper du å høre på utenlandske radioverter som snakker på språk du ikke forstår.

Touchnote

Gjør bildene dine til hyggelige postkort og send dem til venner og familie. Du kan med denne appen velge bilde, personalisere design og hva du vil at kortet skal si. Tjenesten lager kortet og poster det for deg! Du kan sende dem til hvem som helst fra hvor som helst og kam velge mellom både postkort eller kort til en spesiell anledning. Bruk dine egne turistbilder for et mer personlig reisebrev når du besøker et nytt land!

MAPS.ME

Trenger du kart, men har ikke lyst på dyre mobilregninger mens du er i utlandet? Dette er en gratis kartapp du kan bruke offline og dermed spare mobildata! Du kan laste ned de kartene du trenger når du har nett, og deretter bruke raske, detaljerte kart med navigasjon når du ikke har internett tilgjengelig. Den kan brukes hvor som helst i verden og kan være nødvendig i både hjemby og på reise! Ikke rart appen er brukt av mer enn 50 millioner reisende over hele verden.

Etter reisen
Been

Dette er en app hvor du kan fylle inn landene du har vært i, etter at du har vært i dem. Kanskje ikke en nødvendighet, men det er morsomt med en oversikt over hvor i verden du har vært. I tillegg til at det vises på kartet i minimalistisk stil, får du også opp hvor mange prosent av verden du har besøkt, eller hvor mange prosent av et av kontinentene du har vært i. Kanskje det også kan inspirere deg til å reise mer? Det finnes også mange andre apper som tilbyr lignende muligheter, men denne er kanskje best.

Her kan du lese mer om vår Berg-Hansen app. Du finner den i App Store og Google Play!