Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Nyhet! Berg-Hansen lanserer Tindair

Elisabeth Carina Syversen
Publisert 1. april 2018 av Elisabeth Carina Syversen

Er du single og ofte på jobbreise? Nå kan du kombinere jobbreisen med flørting. Dessverre var dette en aprilspøk, men vi synes det er gøy at så mange har engasjert seg i denne saken :-)

Nyhet fra Berg-Hansen. Tindair-appen

I lang tid har vi fått tilbakemelding fra våre kunder om at de synes det er kjedelig å reise alene i jobbsammenheng. Derfor har vi nå lansert en app som gjør jobbreisen litt mer spennende. Nå kan du nemlig velge selv hvem du skal sitte sammen med på flyet.

Med vår nye app, «Tindair» får du en oversikt over hvem som er booket på samme flyreise som deg, gjennom Berg-Hansen. Deretter sveiper du til høyre hvis du vil sitte ved siden denne personen, til venstre dersom du ikke vil sitte ved siden av denne personen.

I «Min profil» under innstillinger kan du sette inn dine preferanser, og velge sidemannen /sidekvinnen ut fra kjønn, alder, høyde og vekt.

-Vi er utrolig stolte over å lansere Berg-Hansen Tindair og tar med dette reisetrenden «Bleisure» til nye høyder. Dette vil garantert sette en ekstra piff på jobbreisen, sier kommunikasjonsdirektør i Berg-Hansen, Anette M. Koefoed.


Vi er opptatt av å følge den nye personvernloven (GDPR), derfor må alle som laster ned appen gi sitt samtykke i «Min profil».

 

Last ned Berg-Hansen Tindair her