Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Luksuriøs fjelltur med SPA i Tatra fra kun 8.400,- kr

Sandra Marika Charlotta Lejon
Publisert 25. januar 2018 av Sandra Marika Charlotta Lejon

Dette er en luksuriøs vennetur, utenom det vanlige. Bo på eventyrlige Grand Hotel Kempinski High Tatras og nyt fjell, SPA og eksepsjonelle muligheter for hiking.

Dette er inkludert
  • Tur/retur med Norwegian fra Oslo
  • 2 x 20kg bagasje
  • Setereservasjon
  • Overnatting på hotell i dobbeltrom Deluxe
  • Stor flott leiebil med plass til 4 stk bagasje (Skoda Superb)
  • Inngang til SPA
  • Parkering på hotellet

Pris: fra 8.400,- kr per pers, når fire reiser sammen i en leiebil.

Priseksempel er fra 20. – 24. september. Vi tar forbehold om at prisen kan endre seg. 

Bestill Tatra her!

Hvor er egentlig Tatrafjellene?

De aller fleste kjenner til Alpene og drar gjerne dit for å nyte utsikten. Et sted du kanskje ikke har vært er i de høye Tatrafjellene i Karpatene. Karpatene er Europas nest lengste fjellkjede. Den største delen av Tatra-fjellene ligger i Slovakia, mens en mindre del ligger i Polen. Slovakia ble medlem av EU i 2004 og er et land i sterk økonomisk vekst. Slovakia har mye å by på, som for eksempel fantastisk natur, mye kultur, eksepsjonelt kjøkken, egne lokale viner (og selvsagt også øl), meget gode veier og et prisnivå, som gjør at du kan lene deg tilbake og virkelig nyte det gode liv.

Grand Hotel Kempinski High Tatras

Dette hotellet har alt du trenger, for å slappe av på fjellet! Du kan fint reise hit om høsten. Tatrafjellene er høyere en Galdhøpiggen og den høyeste toppen ligger 2655moh. I Strbske Pleso, hvor hotellet ligger vil temperaturen i gjennomsnitt ligge på rundt 13 grader i september-måned.

Hotellet har romservice, turistinformasjon (for deg som vil på hiking eller besøke den Unesco-vernede byen «Levoca»), fri tilgang til SPA- og velværeavdeling, basseng med utsikt på fjell, kjæledyr tillatt, avgiftsfri parkering, gratis Wi-Fi, restaurant, bar og fantastisk frokost!

Innsjø og hiking

Hotellet ligger rett ved innsjøen «Strbske Pleso Lake», hvor det er svært flott tursti rundt hele vannet. Vil du på mer avansert hiking, tar du kabelheisen opp til «Predne Solisko». Turistinformasjonen på hotellet hjelper deg med kart og muligheter for hiking på det nivået som passer deg best.

Program

 

Dag 1)

Fly fra Gardermoen klokken 09:40 og du lander i Krakow (Polen) klokken 11:45. På flyplassen leverer Hertz leiebilen direkte i terminalen og da er det bare å kjøre avgårde til Slovakia. Vi anbefaler at det brukes god tid på reisen, så man kan ta seg tid til å stoppe på veien. Naturen underveis er fantastisk og det er mye flott å se. Uten stopp tar turen opp til hotellet 2 timer og 45 minutter. Kvelden kan brukes til SPA, turgåing rundt Strbske Pleso Lake, like utenfor hotelet eller en deilig middag.

Reiserute: Reiserute fra Krakow flyplass til Grand Hotel Kempinski

Dag 2)

Våkn opp til en eksklusiv frokost og start gjerne dagen med den fantastiske utsikten fra SPA-avdelingen . Videre anbefaler vi å ta kabelheisen opp til Predne Solisko, hvor det er nydelige hiking-muligheter. Hotellet har turistinformasjon og kan gi deg tips og kart over gode hikingområder. På kvelden anbefaler vi å ta en tur til byen Poprad, hvor du finner gamle bygninger og flotte restauranter. Nyt lokal vin, øl og herlig tradisjonell mat. Det er i gjennomsnitt 75% billigere å spise i Poprad enn i Oslo (Numbeo). Taxiprisene er også lave, så bilen kan godt stå igjen på hotellet. Pass godt på å velge et seriøst taxi-selskap og spør om pris på forhånd.

Dag 3)

For deg som er interessert i kultur, så er det verdt å ta turen til Levoca. Levoca står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Byen har et historisk senter med rådhus, en renessansekirke med det høyeste trealteret i verden og en rekke andre renessansebygninger. På kvelden er det digg å ta en tur til SPA-avdelingen etter mye gåing.

Dag 4)

Etter frokost kan kanskje rutsjebaner friste? Hvis du er glad i å bade, så kan Aqua park Tatralandia være noe for deg. Her har du skikkelig badeland midt oppi fjellet med nydelig utsikt. Eller hva med en ny tur opp med kabelheisen og prøve en annen hiking-tur? En annen mulighet er å gå tur i områdene rundt hotellet. Her finner du turområder som for eksempel Jazierka Lasky (kjærlighetens innsjøer) hvor det er skog, innsjøer og garantert en rekke insta-moments.

Dag 5)

Morgenen starter med frokost og kanskje litt SPA, for å bearbeide og samle inntrykkene. Nå er det bare å nyte utsikten videre fra bilen. 21:20 går flyet hjem til Norge igjen.

 

500,- kr rabatt per rom for våre kunder - bestill her!

Er du ikke kunde hos oss, men ønsker å bli det? Trykk her: Bli fordelskunde hos Berg-Hansen helt gratis.

Bestill Tatra her!