Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes 14. august

Siv Kari Næbb Raake
Publisert 20. mars 2018 av Siv Kari Næbb Raake

Opplev den fantastiske Norskekysten på Hurtigrutens nordgående seiling fra Bergen til Kirkenes med nyoppussede MS Nordkapp. Verdens vakreste sjøreise venter på deg. August er en perfekt tid for denne reisen, og vi garanterer deg 7 dager med unike opplevelser og en ny kjærlighet til vår vakre kyst!

Bilde 1: Agurtxane Concellon/Hurtigruten

Bilde 2: MS Nordkapp/Trym Ivar Bergsmo / Hurtigruten

Bli med og opplev Norskekysten!

Miniatyrfoto av MSNordkapp i Trollfjorden av fotograf: Trym Ivar Bergsmo/Hurtigruten

14. august går Hurtigruten fra Bergen på sin ferd mot Kirkenes. En 7 dagers seilas hvor du vil oppleve vakre havner og spektakulær natur med skandinavisktalende reiseleder og mange spennende foredrag og aktiviteter ombord!

Bilde 1: Geirangerfjorden - Fotograf: Gitta Sabine Stolte/Hurtigruten

Bilde 2: MSNordkapp - Fotograf: Andreas Kalvig Anderson/Hurtigruten

Utdrag fra programmet:

Bilde 1: LofotrViking - Fotograf: Andreas Kalvig Anderson/Hurtigruten

 

Dag 5  Stokmarknes – Skjervøy

Gjør deg klar for en aktiv dag, uansett årstid! I løpet av morgentimene gjør vi noen raske stopp i Risøyhamn, Harstad og Finnsnes. Deretter fortsetter vi mot Tromsø, «Hovedstaden i Arktis», hvor vi har et lengre opphold.

 

Dag 6   Øksfjord – Berlevåg

Nordkapp, Hammerfest og Havøysund og videre til Nordkapp og Nordkapp-platået! Kanskje  en fisketur til Magerøya?  Vi seiler inn i samenes rike og stopper i Kjøllefjord og Berlevåg.

 

Dag 7 Kirkenes

Vi legger til havn Vardø om morgenen. Ikke lenge etter frokost kommer vi til Kirkenes, som faktisk ligger lenger øst enn Istanbul og St. Petersburg! Kirkenes er kjent som hovedstaden i Barentsregionen og porten mot øst. Dette er stedet hvor Hurtigruten snur og starter reisen sørover igjen. Vi transporterer deg fra skipet til flyplassen, hvor flyet står klart til å frakte deg tilbake til Oslo.

Vil du være med på denne turen? Meld deg på her: