Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Det er ikke det samme hvor du bor i Oslo

Raymond Engelstad Jamaris
Publisert 9. november 2017 av Raymond Engelstad Jamaris

Som en av verdens ti beste byer å besøke i 2018, er Oslo endelig satt på kartet ute i verden. Så når du skal ta turen til Tigerstaden, vil jeg gi deg tips om hvor du kan bo. For det er et stort utvalg - og kanskje ikke så lett å finne det rette hotellet nettopp for deg!

Her er noen utvalgte hoteller – slik at du enkelt kan finne din favoritt!

Bilde 1: Saga Hotel Oslo

Bilde 2: Rom på Saga Hotel Oslo

Saga Hotel

Dette er en liten perle på Oslos vestkant. Koselig hotell perfekt for par på tur for en hyggelig weekend. Bestill gjerne bord på hotellets populære restaurant Fangst. Reiser du med familien og barn kan dere bo i leilighet et steinkast unna.

Les også:

Oslo, ein guide utanom turistløypa

Oslo, ein guide utanom turistløypa. Del to!

Sjekk ut kule opplevelser i Oslo

Bilde 1: Resepsjon Comfort Karl Johan

Bilde 2: Rom Comfort Karl Johan

Comfort Hotel Karl Johan

Her bor du sentralt og som navnet tilsier på Karl Johan. Urbant, avslappet og kult er stikkord her. Neonlys i resepsjonen, kul bakgård som er fantastisk på sommeren og deilig italiensk restaurant. Passer alle med ungt sinn.

Bilde 1: Rom Scandic St Olavs plass

Bilde 2: Lobbybar og lounge Scandic St Olavs plass

Scandic St. Olavs plass

Like ved Nasjonalgalleriet ligger hotellet som tidligere er kjent som Edderkoppen. Nye og freshe rom, sosial bar og lounge som blir like mye brukt av Oslofolket som hotellets egne gjester. Har frokost som gikk rett til topps som fylkesvinner i Twinings Best Breakfast 2017.

Bilde 1: Resepsjon Smarthotel

Bilde 2: Bakgård Smarthotel

Smarthotel Oslo

Vil du få mest mulig ut av budsjettet ditt, så bør du bo her. Sentralt ved Nasjonalteateret, lave priser og gode senger. Rommene er små, men funksjonelle. Men du skal vel ikke bli på rommet? Sosial lobby for dere som vil henge litt og slappe av.

Bilde 1: Park Inn Oslo inngang

Bilde 2: Park Inn Oslo - rom med balkong

Park Inn by Radisson Oslo

Populært hotell i sentrum. God standard med god størrelse på rommene. Kort vei til alle «high end» butikkene rundt Egertorget. Her vil du trives enten du reiser alene, med venner, eller familie. Godt valg!

Bilde 1: Radisson Blu Scandinavia - Summit Bar med flott utsikt

Bilde 2: Radisson Blu Scandinavia - Smart Urban Room

Radisson Blu Scandinavia

Sitter du i toppen på Summit Bar har du den beste utsikten i by’n, panoramautsikt over slottet og Oslofjorden. Det er et must å sette seg ned her, enten på dagtid eller kveldstid og nyte utsikten. Hotellet har eget badebasseng, det er deilig etter en dag ute. Anbefaler å bestille et oppgradert rom, som er nyoppusset.

Bilde 1: Thon Hotel Rosenkrantz - frokostsal

Bilde 2: Delikat rom på Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz

Midt i byen ved Karl Johan finner du hotellet du bare må bo på om du er glad i en god frokost. Hotellet leverer også fantastisk service og kvalitet. Er en favoritt blant forretningsreisende, men er absolutt å anbefale for par eller voksne venner som skal kose seg i byen. Liker du kvalitet, bør du bo her.

Bilde 1: Lobbyen på Scandic Victoria

Bilde 2: Rom på Scandic Victoria

Scandic Victoria

Dette er et populært hotell mellom Stortinget og Rådhuset som passer alle. Har mange typer rom, som passer for venner, par og familie. Midt i Oslogryta er dette et bra sted å bo for å oppleve byen.

Les om Oslopakken her

Fyll inn e-postadresse nedenfor og få vår hotellguide helt gratis: