Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Grottene i Carvoeiro

Sandra Marika Charlotta Lejon
Publisert 2. august 2018 av Sandra Marika Charlotta Lejon

Vil du ha en rolig ferie hvor det er varmt hele året — perfekt for familien eller bare deg og kjæresten? Vi har en helt unik feriepakke til Carvoeiro i Portugal. Se de fantastiske grottene rundt Benagil og bo på et hotell du aldri har sett maken til.

Dette er inkludert:

 

  • Direktefly med Norwegian
  • Privat transport til og fra hotellet
  • 7 netter på Tivoli Hotel
  • Rom med havutsikt og balkong 
  • Hiking på klippene med guide

Pris: kun kr 12.110,- per pers. Priseeksempelet gjelder når to personer deler dobbeltrom. Ved bestilling av enkeltrom kommer det tillegg i prisen. Hiking må man melde seg på ved ankomst, da den har begrenset antall plasser.

Bestill her

 

Se det fantastiske hotellet på video =)

Grottene rundt Benagil 

 

Grottene i Carvoeiro er verdenskjente og helt unike. Den mest spektakulære grotten heter Benagil og her kan du også bade. Båtene tar deg med inn i mange titalls grotter, avhengig av hvor lang båtreise du bestiller. 75 minutter koster kun 25 euro og du sitter igjen med en opplevelse for livet. Har du ikke sett grottene i Benagil, så har du rett og slett ikke vært i Algarve. 

Enkleste måten å bestille båtturen på er å booke på nettsiden, eller å dra direkte til Praia de Benagil og bestille der. Det er viktig å være tidlig ute. Får du ikke billetter til samme dag, kan du bestille til dagen etterpå.

Carvoeiro

 

Den lille byen er full av små herlige restauranter og vi kan anbefale store stekte sardiner, som er en nasjonalrett i Portugal. Den beste restauranten etter vår mening er Gum Tree. En fem stjerners drøm med live saksofon-musikk og fantastiske omgivelser. Prisene er forholdsvis lave og servicen upåklagelig. Gum Tree ligger ca 7 minutters gange fra Tivoli Hotel. Se kart her.

Tivoli Carvoeiro 

 

Dette helt nyoppussede femstjerners luksushotellet har en sjelden utsikt mot grotte, sjø og fjell. Du finner ikke noe lignende og vi anbefaler på det sterkeste å velge rom med sjøutsikt, noe som er inkludert i denne pakken. Hotellet har fenomenal frokost med champagne og allergivennlig mat for de som behøver det. Er du tidlig ute får du sitte ute på frokost-terrassen med den praktfulle utsikten.

Ønsker du massasje, så har vi testet ut hot stones massasjen og kan garantere 100% profesjonell behandling av ypperste klasse. Hotellet er svært barnevennlig og har både stort basseng og mindre basseng for de små. I tillegg er det lekerom med voksne som passer på barna uten ekstra kostnader. Lekerommet er perfekt plassert, like ved bassenget. Dermed kan foreldrene slappe av i solsengene, mens de minste barna koser seg.

Hiking på klippene 

 

Rundt hotellet finnes det helt fantastiske turopplevelser. Det er svært bratte klipper og rasfare flere steder. Da er det utrolig flott å ha med en egen guide som kjenner til de beste stedene å ta bilder og hvilke klipper som er trygge. Inkludert i prisen er to timers hiking tur med guide, som forteller om den portugisiske naturen og alt som er verdt å få med seg om området. Hiking-turene går vanligvis på søndager og det er viktig å melde seg på i resepsjonen før det blir fullt. 

Reis med Berg-Hansen 

 

Bestill denne unike ferien hos oss nå. Vi har spesialpriser på våre pakker og det lønner seg å reise med oss. Når du reiser med Berg-Hansen, er det vi som er ansvarlige for at reisen din går som planlagt og vi er der for deg 24 timer i døgnet hvis du skulle trenge oss. 

Bestill nå