Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Gjør juleshoppingen moro i år!

Sandra Marika Charlotta Lejon
Publisert 27. oktober 2017 av Sandra Marika Charlotta Lejon

Vi har skreddersydd tre turer som ikke bare inkluderer fly og hotell. Her får du i tillegg spa, restaurantbesøk og en ellevill shoppingopplevelse.

Dubai, Gdansk eller New York? — We fix!

Det vi i Berg-Hansen er gode på er nettopp å finne de beste flyene, beste hotellene og de beste opplevelsene til lavest mulig pris — tilpasset deg og dine behov. Hos oss trenger du ikke løfte en finger, fordi vi fikser det!

Dubai

De aller fleste vet at Dubai er østens shoppingmekka. Du finner de største kjøpesentrene i verden her og det finnes ikke en ting de ikke har å by på. Du velger selv om du vil kjøpe luksus på et eksklusivt kjøpesenter, eller om du vil ta turen til gamlebyen som byr på eksotiske markeder, hvor det er lov å prute. Også på markedene finner du luksus, som gull og diamanter. Dubai har noe for enhver smak.

 

Dag 1

Avreise med Emirates direktefly fra Oslo og ankomst på 5-stjerners hotell Crowne Plaza.

Dag 2

Shopping på Dubai Mall. Opplev Burj Khalifa (verdens høyeste bygning) og se det kjente dansende fontenene-showet

Dag 3

Shopping på markedet Al Souk Al Kabir i gamlebyen

Dag 4

60 minutter spa og 3-retters middag på Spice Island

Dag 5 

Avreise med Emirates (direktefly til Oslo)

Pris: KUN 8331,-*

Last ned hele det skreddersydde programmet (helt gratis) og les mer om de forskjellige aktivitetene og detaljene. Alt i programmet er inkludert i prisen!

Les andre artikler om Dubai: Guide til Dubai

Gdansk

Gdansk er et shoppingparadis for deg som liker shoppingsentre og basarer. Gdansk har en lang rekke shoppingmuligheter å velge mellom, og prisene er gjerne litt hyggeligere enn i Norge. Turen til Gdansk tar ca. 90 minutter fra Oslo, så man kan fint ta juleshoppingen på en rask helg og få med seg mye.

 

Dag 1

Direktefly med Norwegian. Ankomst på formiddagen hvor du booker inn på beste hotellet i byen Hilton Gdansk. Kveldsshopping på Galeria Baltycka.

Dag 2

Shopping i gamlebyen og 3-retters middag på populære Literacka. Villsvin står på menyen, men kan endres hvis man ønsker noe annet. Literacka har mange spennende viner til svært rimelige priser.

Dag 3

60 minutter spa (steinmassasje) og avreise på kvelden

Pris: KUN 5701,-*

Last ned hele det skreddersydde programmet (helt gratis) og les mer om de forskjellige aktivitetene og detaljene. Alt i programmet er inkludert i prisen!

Les mer om Gdansk: Jentetur til Gdansk

New York — Thanksgiving og Black Friday

New York forbinder mange med julen. Kanskje fordi amerikanske filmer utallige ganger har skildret New York sin fantastiske julestemning. At shoppingmulighetene er store i NYC er nok ingen nyhet. Kanskje er det FOR store muligheter? Da kan du være glad du reiser med Berg-Hansen. Vi vet hvor du bør dra og hva du ikke kan gå glipp av.

 

Dag 1

Ankomst med SAS til 4/5-stjerners hotellet W New York Union Square på selveste Thanksgiving Day, med en skikkelig 3-retters på The National i tradisjonell amerikansk ånd.

Dag 2

I dag er det Black Friday. Folk går amok for å få seg noen gode kupp. Turen går til 5th Avenue, som er et paradis for de shoppegale.

Dag 3

Shopping i SoHo, Manhattan

Dag 4

60 minutter massasje og avreise med SAS

Dag 5

Ankomst til Oslo Lufthavn

Pris: KUN 12.105,-*

Fyll inn e-posten din i skjemaet under og du vil motta hele det skreddersydde programmet (helt gratis), og les mer om de forskjellige aktivitetene og detaljene. Alt i programmet er inkludert i prisen!

Hvis skjemaet under ikke er synlig på din nettleser, så trykk her.


Les mer om New York:

De 10 hotteste byturene akkurat nå

Aktiv i New York

 

*Prisene gjelder utvalgte reisedatoer. Les mer i programmet.

Utvalgte reisedatoer: Dubai: 16.-20.november, Gdansk: 24.-26.november, New York: 23.-27.november.