Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Gjør juleshoppingen moro i år!

Sandra Marika Charlotta Lejon
Publisert 27. oktober 2017 av Sandra Marika Charlotta Lejon

Vi har skreddersydd tre turer som ikke bare inkluderer fly og hotell. Her får du i tillegg spa, restaurantbesøk og en ellevill shoppingopplevelse.

Dubai, Gdansk eller New York? — We fix!

Det vi i Berg-Hansen er gode på er nettopp å finne de beste flyene, beste hotellene og de beste opplevelsene til lavest mulig pris — tilpasset deg og dine behov. Hos oss trenger du ikke løfte en finger, fordi vi fikser det!

Se alle våre unike feriepakker her

Les også:

Førjulsstemning og julemarked i Berlin direkte fra Ålesund

Juleshopping og julemarked i Vilnius direkte fra Bergen

Dubai

De aller fleste vet at Dubai er østens shoppingmekka. Du finner de største kjøpesentrene i verden her og det finnes ikke en ting de ikke har å by på. Du velger selv om du vil kjøpe luksus på et eksklusivt kjøpesenter, eller om du vil ta turen til gamlebyen som byr på eksotiske markeder, hvor det er lov å prute. Også på markedene finner du luksus, som gull og diamanter. Dubai har noe for enhver smak.

 

Dag 1

Avreise med Emirates direktefly fra Oslo og ankomst på 5-stjerners hotell Crowne Plaza.

Dag 2

Shopping på Dubai Mall. Opplev Burj Khalifa (verdens høyeste bygning) og se det kjente dansende fontenene-showet

Dag 3

Shopping på markedet Al Souk Al Kabir i gamlebyen

Dag 4

60 minutter spa og 3-retters middag på Spice Island

Dag 5 

Avreise med Emirates (direktefly til Oslo)

Pris: KUN 8331,-*

Last ned hele det skreddersydde programmet (helt gratis) og les mer om de forskjellige aktivitetene og detaljene. Alt i programmet er inkludert i prisen!

Les andre artikler om Dubai: Guide til Dubai

Gdansk

Gdansk er et shoppingparadis for deg som liker shoppingsentre og basarer. Gdansk har en lang rekke shoppingmuligheter å velge mellom, og prisene er gjerne litt hyggeligere enn i Norge. Turen til Gdansk tar ca. 90 minutter fra Oslo, så man kan fint ta juleshoppingen på en rask helg og få med seg mye.

 

Dag 1

Direktefly med Norwegian. Ankomst på formiddagen hvor du booker inn på beste hotellet i byen Hilton Gdansk. Kveldsshopping på Galeria Baltycka.

Dag 2

Shopping i gamlebyen og 3-retters middag på populære Literacka. Villsvin står på menyen, men kan endres hvis man ønsker noe annet. Literacka har mange spennende viner til svært rimelige priser.

Dag 3

60 minutter spa (steinmassasje) og avreise på kvelden

Pris: KUN 5701,-*

Last ned hele det skreddersydde programmet (helt gratis) og les mer om de forskjellige aktivitetene og detaljene. Alt i programmet er inkludert i prisen!

Les mer om Gdansk: Jentetur til Gdansk

New York — Thanksgiving og Black Friday

New York forbinder mange med julen. Kanskje fordi amerikanske filmer utallige ganger har skildret New York sin fantastiske julestemning. At shoppingmulighetene er store i NYC er nok ingen nyhet. Kanskje er det FOR store muligheter? Da kan du være glad du reiser med Berg-Hansen. Vi vet hvor du bør dra og hva du ikke kan gå glipp av.

 

Dag 1

Ankomst med SAS til 4/5-stjerners hotellet W New York Union Square på selveste Thanksgiving Day, med en skikkelig 3-retters på The National i tradisjonell amerikansk ånd.

Dag 2

I dag er det Black Friday. Folk går amok for å få seg noen gode kupp. Turen går til 5th Avenue, som er et paradis for de shoppegale.

Dag 3

Shopping i SoHo, Manhattan

Dag 4

60 minutter massasje og avreise med SAS

Dag 5

Ankomst til Oslo Lufthavn

Pris: KUN 12.105,-*

Fyll inn e-posten din i skjemaet under og du vil motta hele det skreddersydde programmet (helt gratis), og les mer om de forskjellige aktivitetene og detaljene. Alt i programmet er inkludert i prisen!

Hvis skjemaet under ikke er synlig på din nettleser, så trykk her.


Les mer om New York:

De 10 hotteste byturene akkurat nå

Aktiv i New York

 

*Prisene gjelder utvalgte reisedatoer. Les mer i programmet.

Utvalgte reisedatoer: Dubai: 16.-20.november, Gdansk: 24.-26.november, New York: 23.-27.november.