Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Gjør et smart hotellvalg

Hanne Anniken Wæhler
Publisert 26. juni 2018 av Hanne Anniken Wæhler

Vi arrangerte nylig frokostmøte for våre kunder, hvor tema var "Hotell" og hvorfor det lønner seg å bestille hotell hos Berg-Hansen. Her gir vi en oppsummering!

Frokostmøte_Berg-Hansen_hotell

Bilde: Frokostmøtene fant sted på våre anbefalte hotell; Clarion Hotel Admiral i Bergen, Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger og Scandic St. Olavs plass i Oslo

5 grunner til å bestille hotell hos Berg-Hansen:

 

1. Garantert beste avtalepris
Du får akkurat samme avtalepris om du velger å gjøre reservasjonen hos ditt reisebyrå, som direkte hos hotellet. Hotellet må nemlig laste inn lik avtalepris dersom din bedrift bruker reisebyrå.

2. Troverdige hotellvurderinger
Over 100.000 hotellvurderinger er gjort av våre kunder. Ingen juks, ingen fanteri, bare ærlige tilbakemeldinger fra våre kunder som har bodd på hotell. Dette gjør det lettere for deg å ta gode valg.

3. Spesialpriser og unike fordeler
Som kunde i Berg-Hansen kan du benytte deg av våre spesialpriser og fordeler. Vi er en stor aktør som på vegne av våre kunder forhandler oss frem til gode hotellavtaler.

4. Vi hjelper dere å gjøre den beste hotelldealen
Vi er opptatt av transparentene priser og en åpen markedsplass. Hos oss kan du enkelt sammenligne hoteller og priser, slik at du sikrer deg den beste prisen på ditt hotellopphold.

5. Alltid full oversikt ved uforutsette hendelser
Det er mye som kan påvirke reisehverdagen, bestiller du hotell gjennom Berg-Hansen ivaretar vi deg hele veien.

Hotell_Berg-Hansen anbefaler
Berg-Hansen anbefalte hotell

Det kan være vanskelig å vite om du velger riktig hotell. Derfor har vi en rekke anbefalte hotell – slik at du enkelt kan velge hotellet som passer deg. Alle våre anbefalte hotell er nøye valgt ut og testet av våre hotelleksperter. Hotellene er i ulike prisklasser, men det er alltid noen kriterier som er på plass:

  • Beliggenhet
  • Vedlikehold og renhold
  • Luft og lys på rommene
  • God service
  • Sikkerhet

Når du bestiller vår spesialpris på et anbefalt hotell vil du alltid få frokost, WIFI og moms inkludert i prisen. I utlandet kan du velge pris med eller uten frokost.

I tillegg er det flere andre fordeler for deg:

  • Gratis mineralvann hos Nordic Choice Hotels
  • Gratis oppgradering ved ledig kapasitet hos Thon Hotels
  • Gratis sen utsjekk ved forespørsel og ledig kapasitet hos Thon Hotels
  • Betal for enkeltrom og få dobbeltrom hos Scandic Hotels

Og det er ikke slik at «en gang anbefalt hotell, alltid anbefalt hotell». Hvert år går hotellekspertene hos oss gjennom hotellene, og vurderer om noen ikke kvalifiserer lengre – og hvilke nye hoteller som kan komme inn på listen.

PS: Se etter «Berg-Hansen anbefalt» neste gang du bestiller hotell på www.berg-hansen.no!