Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Gi en reise i julegave!

Sandra Marika Charlotta Lejon
Publisert 1. desember 2017 av Sandra Marika Charlotta Lejon

Vil du gi en spesiell julegave til noen du er glad i? Berg-Hansen har plukket ut fire reiseopplevelser til enhver smak. Velg mellom rivieravind og chateauliv, suite på Svalbard eller spennende Singapore.

++
Gi en reise i julegave
En julegave for livet.

 

Å gi en reise i julegave er så mye mer enn å gi en ting. En reise gir ikke bare noe å glede seg til, men også minner som man kan ha med seg resten av livet. Reise som julegave gir garanti for spenning, forventninger og glede, akkurat slik julen skal være. Vi lager flotte gavebrev med bilder og reiseprogram spesielt til deg. Hvis du ønsker å endre på pakkene vi har pakket inn for deg, så er du velkommen til å pakke inn julegaven selv. Det kan enkelt gjøres ved å kontakte oss her.

JULEGAVE 1 — Rivieravind og chateauliv i Nice & Provence

 

2.-8. juni fra kr 11.851,- per person.*

Bestill

Denne julegaven er kombinert av 4 netter i Nice og 1 natt i hjertet av vinregionen Provence. Reisen er svært eksklusiv og passer perfekt for den som elsker å nyte livet med strand, naturlandskap, finere retter og utsøkt vin. I Nice bor den heldige julegavemottakeren rett ved sjøen med fantastisk utsikt, på et hotell med høy standard.

 

I Provence er hotellet ikke et alminnelig hotell, men et slott med topp beliggenhet og førsteklasses service. Her er det bare å lukke øynene, puste inn den de franske duftene og kjenne at livet er herlig. Slottet byr på spa, sauna og gastronomisk restaurant.

gratis tilgang til julegaven her:

Se nærmere på dette julegave-eksempelet. Reisejulegaven er klar til å printes ut og legges i en fin konvolutt til å ha under treet.

JULEGAVE 2 — Suite på Svalbard

 

Ta kontakt for å få pris.

Send oss en forespørsel

Denne julegaven er for den eventyrlystne som liker det eksotiske og ekstraordinære. Svalbard er en øygruppe i Arktis, som byr på mektig landskap, isbjørner, hvaler og øde stillhet. På denne reisen vil du få en opplevelse som knapt kan sammenlignes med noen annen reise.

 

Det er mye å gjøre på Svalbard. Båter går til gruvesamfunnet i Barentsburg og på veien kan du få oppleve spektakulære isbreer. Hva med hundekjøring til en isgrotte? Etter kalde eventyr kommer du «hjem» til Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen. Et flott hotell som ligger nær shopping, restauranter og Nordpolet, som er Svalbards eneste vinmonopol.

Få gratis tilgang til julegaven her:

Se nærmere på dette julegave-eksempelet. Reisejulegaven er klar til å printes ut og legges i en fin konvolutt til å ha under treet.

JULEGAVE 3 — Spennende Singapore

 

16.februar til 1. mars, fra kr 16.137,- per person.

Bestill

Singapore er for deg som trenger å føle at du virkelig lever! De høye futuristiske skyskraperne og fantastiske konstruksjonene, gir nesten en følelse av at hele byen er en berg- og dalbane. Og kanskje er den nettopp det?

Singapore er fullspekket av liv og følelser med sine rare butikker, fargesprakende kultur og kuriøse matopplevelser. Men, her kan du også slappe av. Asiatere er mestere i massasje og massørene finnes på hvert hjørne fra det enkle til det mest luksuriøse. En ting du ikke kan gå glipp av i Singapore, er plantene, trærne og blomstene. Gardens by the Bay er en botanisk opplevelse utenom det vanlige. På kvelden lyser hagene opp i alle verdens farger og danser til musikk. Mange vil si at Singapore er noe av det beste å se i Asia. Hvis du vet du liker Asia, så er dette en drømmedestinasjon for deg!

Få gratis tilgang til julegaven her:

Her kan du se nærmere på julegaven, hotellet og reiseprogrammet. Reisejulegaven er klar til å printes ut og legges i en fin konvolutt til å ha under treet.

*Alle priseeksempler gjelder dersom to eller flere deler rom. Ved ønske om enkeltrom, tilkommer tillegg i prisen.

 

Les også: Det er ikke det samme hvor du bor

JULEGAVE 4 — Urbane Oslo

9.-11. februar, fra kr 1650,- per person.

Bestill

Julegaven til den som vil nyte Oslo sammen med kjæresten, vennene eller hele familien. Velg mellom sjokoladefabrikk, vinsmaking, ølsmaking eller spa.

oslo opplevelser

I denne pakken får du to netter i Oslo og kan velge mellom fire forskjellige aktiviteter.

Her kan du lese mer om hotellene og aktivitetene du kan velge:

Hvilken opplevelse ønsker du deg til jul? Fritt valg for kun 1650,-