Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Derfor bør du ha en oppdatert reiseprofil

Elisabeth Carina Syversen
Publisert 1. mars 2018 av Elisabeth Carina Syversen

Er du kunde hos Berg-Hansen, enten du reiser i jobbsammenheng eller privat, får en personlig reiseprofil. Her kan du legge inn blant annet kredittkort, passnummer, setepreferanser, fordelskort og kontaktinformasjon. Med jevne mellomrom minner vi om viktigheten av å ha en oppdatert profil. Leser du denne saken videre vil du få vite hvorfor dette er så viktig, og hvordan det gjør reiselogistikken din enda enklere.

Personlig informasjon

Vi oppfordrer alle til å legge inn mobilnummer i profilen. Da får vi tak i deg dersom noe uforutsett skjer på reisen. Enten det er streik, eller andre hendelser som gjør at reiseplanene dine må endres. Mobilnummeret ditt legges også automatisk inn i alle bestillinger som gjør at både vi og flyselskapene kan varsle deg med viktig informasjon. Husk at e-postadressen din også bør være oppdatert i profilen.

Pass

Reiser du ofte til land som krever pass kan det være lurt å legge passnummeret ditt inn i profilen på forhånd. Da legges passinformasjonen din direkte inn i bestillingen og du slipper å bruke tid på dette ved innsjekk.

Kredittkort

Legger du inn kredittkortet du ønsker å belaste reisen med slipper du å legge inn kortet på nytt hver gang du gjør en ny bestilling. Når utløpsdatoen på kortet nærmer seg får du dessuten varsel fra oss om dette på e-post. Du kan også legge inn kredittkort som garanti for hotell og leiebil.

Fordelskort

Har du fordelskort hos flyselskap, hotell og/eller leiebilselskaper bør du alltid registrere disse i profilen. På den måten er du sikret å få alle fordeler og poeng som er knyttet til kortet, på alle bestillinger du gjør gjennom Berg-Hansen.

Preferanser

Liker du å sitte på sete 3D, eller foretrekker du vindussete på rad 5? Legg inn dine seteønsker i profilen så blir dine ønsker tatt hensyn til neste gang du bestiller flybillett. * Du kan også legge inn måltidspreferanser ombord, som er kjekt for deg med matallergier.

*Forutsetter at det er ledig plass på ønsket sete/rad.

 

*Tilgang til reiseprofilen din får du når logger deg på berg-hansen.no med brukernavn og passord.

*Har din bedrift «Single Sign On» trenger du ikke logge inn med brukernavn og passord.