Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Cruise – førstereis på Symphony of the Seas

Siv Kari Næbb Raake
Publisert 6. juni 2018 av Siv Kari Næbb Raake

Hva er det med cruise? Alle snakker om det, alle skal gjøre det en gang, men er det innafor å være på et skip som er 362 meter langt og har imponerende 230.000 bruttotonn med 6869 medpassasjerer? Svaret er et rungende: JA. Her får du vite hvorfor.

sklie1_Symphony_Of_The_Seas_Cruise_ferie_Barcelona_sol_bad
Lugarene

 

For en som aldri har satt sine ben på et cruiseskip, var det en stor opplevelse å gå opp landgangen ved Port of Barcelona og stige om bord i verdens største cruiseskip, Symphony of the Seas. Personalet stod og ventet på oss, og var smilende og imøtekommende.  Jeg fant lett lugaren min! Vår lugar vendte inn mot atriet i skipet, og det er helt OK å bo der. Fordelen er at du kan se på folkelivet og få mye underholdning for pengene.

 

Kontakt oss her for tilbud på cruise

Bilde 1: Utsikten fra balkongen på"innvendig" lugar

Bilde 2: Lugar med sjøutsikt

Blir det trangt?

 

Skipet har plass til over 6000 passasjerer og du tenker kanskje: Her kan det bli folksomt! Det føles ikke folksomt, fordi det er som en stor by med mange restauranter og steder hvor du kan bli underholdt. Her er det bare å kose deg, velviten om at de tusenvis av passasjerene er spredt rundt på skipet. Jeg opplevde sjeldent kø og fant alltid plass på en restaurant eller kafè. Jeg fant også ledige solstoler når jeg trengte det.

PS! Symphony of the Seas seiler  ut fra Barcelona i sommersesongen. Hva med å kombinere cruise og storbyferie? Sjekk ut vår storbypakke til Barcelona her!

Bilde 1: Gin Tonic mikset og servert av en robot

Bilde 2: Nydelig forrett servert i restauranten

Ellers, hva skjer ombord?

 

Skipet har egen joggeløype! Rundt hele skipet på dekk 2 delvis utendørs og innendørs. Her møter du på både joggere og turgåere. Treningsalen var imponerende stor med alt du trenger for å bevare sommerkroppen. Kafèen utenfor selger sunne alternativer som smoothie og diverse helsebringende shots. Det er også SPA på skipet, hvor du kan få mange forskjellige behandlinger fra topp til tå, som fotmassasje, ansiktsmassasje,  akupunktur, steinmassasje (aroma stone therapy with volcanic basalt stones) og mye mer. Det finnes flere sklier og lekeland for barna i tillegg til Zip Line, minigolf, klatrevegg og barneklubb! Her skal det ikke mangle på underholdning for de små!

Bilde 1: Joggeløypen ombord

Bilde 2: Solstoler for store og små!

Underholdningen

 

Underholdningen om bord er verdt å skrive om – den tilhører verdensklasse. Isshowet var forrykende og utøverne ga publikum en spektakulær opplevelse! Videre dro vi og så utendørs stupeshow med akrobatikk. Imponerende! Musikalen Hairspray kan også ses om bord. Alle som så den, mente dette var det beste av all underholdningen om bord.

Bilde 1: Stuping og akrobatikk utendørs

Bilde 2: Isshow

Maten

 

Maten serveres på mange ulike restauranter og det er nesten aldri kø. Her får du alt fra sushi til Jamie Olivers italiensk-inspirerte mat.

Alt i alt drar jeg mer enn gjerne på cruise igjen. Det er noe for alle og enhver, og alltid noe å finne på. Det er også mulighet for å trekke seg tilbake i en stille krok, dersom man ønsker stillhet og ro.

Bilde 1: Jamie Oliver restaurant

Mye å finne på!

 

På dekk kan du danse deg inn i solnedgangen med den kuleste DJ’en. Kvelden blir perfekt med en avslutning på casino eller  ta en tur i den populære pianobaren (som ble en favoritt for vårt følge)

Tips til deg som vil på cruise

 

  • Bestill i god tid, de beste lugarene går først
  • Det er helt fint å bo på lugar med utsyn til atriumet – luftig og deilig
  • Er du glad i å trene, er både joggeløype, treningsstudio og bassengområdet ypperlig. Husk treningstøy!
  • Det finnes alltid en solstol

 

Vil du dra på cruise? Kontakt oss her og vi sender deg et tilbud!

 

Symphony of the Seas seiler  ut fra Barcelona i sommersesongen. Hva med å kombinere cruise og storbyferie? Sjekk ut vår storbypakke til Barcelona her!