Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Bo på verdens beste hotell i Bratislava!

Sandra Marika Charlotta Lejon
Publisert 7. februar 2018 av Sandra Marika Charlotta Lejon

Marrol´s Boutique i Bratislava er et ganske ukjent hotell, men har blitt kåret til verdens beste. Her får du champagne til frokost og servitørene serverer deg saus med tørris iført hvite hansker.

Bilde 1: Hotell Marrol´s

Bratislava i høstferien!

 

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur med Norwegian fra Oslo til Wien
  • 2 x 20kg bagasje
  • Setereservasjon
  • Privat transport til og fra hotell
  • Velkomstdrink på hotellet
  • Champagne-frokost
  • 7 netter på Marrol´s Boutique hotell i dobbeltrom premium

Totalpris fra kr 9.645,- kr per person i dobbeltrom.

Priseksempelet er fra 01. – 08. oktober når to personer reiser sammen og deler dobbeltrom. Vi tar forbehold om at prisen kan endre seg. 

Se alle våre unike feriepakker her

 

Bratislava

 

Bratislava ligger kun en time fra Wien og er ikke så kjent som turistdestinasjon, noe som er ganske ufortjent. Bratislava er hovedstaden i Slovakia og landet forveksles ofte feilaktig med Slovenia. Slovakia var tidligere en del av Tsjekkia (Tsjekkoslovakia) og da var det Praha som var det store turistmålet, helt til Praha ble hovedstaden i Den tsjekkiske republikk. Bratislava kan nok ikke sammenlignes med Praha med sin store praktfullhet, men Bratislava har helt klart mange fordeler og kvaliteteter som ikke Praha har.

Bilde 1: Unik kokkekunst

Gamlebyen, den unike stemningen og flotte gamle slott!

 

Bratislava er en liten by. I areal og befolkning er Bratislava mindre enn Oslo. På en uke kan du oppleve Bratislava og føle at du kjenner byen fra innsiden og ut. Byen er full av kultur- og matopplevelser og i gamlebyen kan du storkose deg med de nydeligste trange gater og flotte butikker. Restaurantene har svært god service og prisene er så lave at du føler deg kongelig. Slovakisk kjøkken skiller seg ut med fantastiske lokale spesialiteter, selvfølgelig toppet med lokal øl og vin i verdensklasse. Prisene på restauranter i Bratislava ligger 63% lavere enn i Oslo. Det finnes også mange slott å besøke. Les programmet vårt litt lenger nede i bloggen.

Bratislava kan kombineres med Wien

 

Vi har satt sammen en luksuriøs reise til Bratislava, som kan kombineres med to netter i Wien. Du bor kun på fem-stjerners hoteller og i Bratislava får du oppleve Marrol´s Boutique, som ble kåret til verdens beste. 

Marrol´s Boutique er et lite og hjemmekoselig hotell, som gir deg en personlig og hjertevarm opplevelse i luksusuriøse omgivelser. Servicen er upåklagelig og maten på hotellet er helt nydelig. Hotellet ligger bortgjemt i selve hjertet av gamlebyen, rett ved operaen! Du kommer til å elske det. Hvis du velger å ta to netter i Wien i tillegg, kan du oppleve fem-stjerners luksus på Steigenberger Hotel Herrenhof. Hotellet ligger rett ved undergrunnen, slik at du er i Stefansdomen på kun ti minutter. Obs: prisen er noe høyere ved kombinasjonstur.

Bilde 1: Marrol´s Boutique

Bilde 2: Bibliotekbaren

Forslag til program

Noen av aktivitetene kommer i tillegg til pakkeprisen.

Dag 1)

Du reiser fra Oslo til Wien med Norwegian og blir hentet i privat bil, som går direkte til Marrol´s Boutique i Bratislava. På hotellet får du en velkomstdrink i bibliotekbaren. Hotellet har SPA med sauna, så hvis du er sliten etter turen, kan du ta deg en dupp i boblebadet (SPA må bestilles på forhånd, da du får hele området til privat bruk). En sulten mage må mettes og turen går videre til restauranten UFO, som er ranket som #1 i Bratislava. Restauranten har en svært spesiell konstruksjon, og du må ta heis som går skrått til toppen. Bygningen ligger på en bro og når du sitter i selve «ufoen», har du utsikt over hele byen. Bestill bord på UFO Restaurant Bratislava her.

Programmet fortsetter under bildene

Bilde 1: UFO Restaurant

 

 

Dag 2)

Etter en god natts søvn og champagnefrokost går turen ut i gaten og dypere inn i gamlebyen. Her er det bare å vandre fra gate til gate og oppleve de forskjellige caféene, bakeriene, butikkene, barene og galleriene. Ta deg et glass slovakisk vin og smak på «Halusky», som er nasjonalretten. Halusky er laget av raspede poteter og er toppet med en helt spesiell ost som heter «Brynza». Denne osten finnes ikke i Norge og har en en helt spesiell og deilig smak, som absolutt er verdt å smake! På kvelden kan du ta turen til slottet, som er opplyst og synlig fra alle kanter av byen. Her har de også en utsøkt restaurant, som vil glede deg i både smak og utseende.

Dag 3)

Slottet i Devin er historisk. Det går tilbake til neolitisk alder og har vært befolket siden bronse- og jernalderen. Senere var det keltere og romere som tok over. Slottet ligger på en klippe på 212 meter, og hadde ideell beliggenhet i sin tid. Slottet ligger like ved Østerrike, akkurat der hvor eleven Morava og elven Donau møtes. Elvene var viktige handelsruter, så slottet lå strategisk plassert. Før jernteppet falt mellom østen og vesten i 1989, ble slottet brukt militært. Dag 3 i Bratislava byr altså på mye historie, flott landskap og fantastisk utsikt.  Hvis du er glad i elvecruise, så har du muligheten til det også. Denne dagen blir lærerik!

Programmet fortsetter under bildene

Bilde 2: Slottet i sentrum

Dag 4)

Shopping er et must i Bratislava. Du finner massevis av kunstbutikker og nydelige antikviteter over alt. I gaten som kalles «Obchodna» (obchod = butikk), finner du kjente merker, lokale butikker og små markeder i bakgårdene. Etter å ha shoppet i denne gaten, kan man ta seg en tur til shoppingsenteret Eurovea. Her finner du kjente luksusmerker. Husk tax-free-skjemaet, som du får i butikkene, det er mye penger å få tilbake hvis du shopper mye.

Dag 5)

Danubiana Maulensteen Art Museum er en opplevelse, også for dem som ikke er så interessert i kunst. Museumet er plassert på en kunstig halvøy, midt i elven Donau. Utenfor står fantastiske skulpturer fritt ute i landskapet. Dette er stedet hvor kunsten møter naturen, og opphøyes til noe helt eget. Hvis du leser omtaler på nettet, finner du fort ut at dette er et sted som tar pusten fra turistene. Det er restaurant på stedet som er et nydelig sted for lunsj.

Programmet fortsetter under bildene

Bilde 1: Danubiana Maulensteen Art Museum

Dag 6)

For de som ønsker å kombinere reisen med Wien, så vil det komme en bil å hente deg på Marrol´s Boutique. Ca. en time etter, ankommer du luksushotellet Steigenberger Hotel Herrenhof eller Hotel Stefanie. Hotel Stefanie er byens eldste hotell og startet helt tilbake til år 1600. I Wien har vi  billetter til klassisk konsert med middag, som kan bestilles hos oss . For de som ønsker å fortsette i Bratislava, kan billetter kjøpes på operaen. Operaen i Bratislava er storslått, og du kan se kjente operastykker til en rimeligere pris enn i Norge. Du vil garantert få en sjelden opplevelse. Operaen i Bratislava har svært lang historie og klassisk musikk er en stor del av den slovakiske kulturen.

Dag 7)

Er du i Wien, bør du se Stefansdomen. Kanskje til og med i hest og kjerre? I Bratislava kan siste dagen nytes med en tur rundt slottet i sentrum, eller med et besøk i St. Elizabeths (den blå kirke). Kirken er i Art-Noveau-stil og er helt unik. Du finner ikke maken noen sted i landet. Dette er en ungarsk katolsk kirke, som ligger i den østlige delen av gamlebyen i Bratislava. Den er innviet av Elizabeth av Ungarn, datter av Andrew II, som vokste opp i slottet i Pressburg. Pressburg er navnet på datidens Bratislava.

Dag 8)

Før flyet går hjem til Norge, kan du nyte SPA før champagnefrokost i Bratislava. Bor du i Bratislava kommer det en bil og henter deg og kjører deg til flyplassen. Fra hotellet i Wien, går det også transfer til flyplassen. Dette er en tur du kommer til å bli positivt overrasket over. Folk flest kjenner ikke til denne vakre og flotte delen av Europa. Gled deg og GOD TUR!

Obs) SPA på Marrol´s må bestilles på forhånd, da du får hele området til privat bruk i to timer. Du kan ha med deg maks 6 gjester inn. Her er det Jacuzzi, sauna og bronzing-studio. 

500,- kr rabatt per rom for våre kunder – bestill her!

Er du ikke kunde hos oss, men ønsker å bli det? Trykk her og få din rabattkode: Bli fordelskunde hos Berg-Hansen helt gratis.

BESTILL TUREN HER!