Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

Meld deg på en av våre gruppeturer

Stine Arnulf
Publisert 11. august 2017 av Stine Arnulf

Vi i Berg-Hansen inviterer på mange spennende gruppeturer i år! Vi tar med reiseleder og ekspertise fra lokale guider. Du tar med godt humør og appetitt for nye opplevelser. Hva venter du på? Bli med på en av turene våre nedenfor.

For kulturelskere
Fantastiske Bilbao og San Sebastian 12.-15. oktober 2017

Perfekt for kunstinteresserte! Vi kan friste med Guggenheim museet i Bilbao og kulinariske opplevelser både innenfor mat og vin i San Sebastian – byen som har flest Michelin-stjerner per innbygger.

Til Praha med direktefly fra Ålesund 30. november – 3. desember 2017

Få julestemning med tur til Praha! Her får du Europas beste julemarked, samt mange andre aktiviteter du kan melde deg på.

Opplev Cuba 27. oktober-7. november 2017

Cuba byr på fantastisk historie som har satt sine spor i hver bygning. Ta en tur i gamle amerikanske biler og opplev strandlivet på all-inclusive hoteller. En opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Marrakech i våre hjerter 18.-21.oktober 2017

På denne turen får du både spa, spennende arkitektur og flere shoppingmuligheter! Bli med til denne røde byen som tiltrekker reisende fra hele verden.

Fra Ålesund til Ljubljana 14.-17. september 2017

Slovenias livlige hovedstad, også kalt «Balkans Paris», byr på vakker arkitektur som minner om en italiensk by. Bli med direkte fra Ålesund.

Matglede
Matglede i Piemont, Italia 13-16. oktober 2017

Sett smaksløkene på prøve med denne fantastiske kulinariske opplevelsen i en av Italias beste matdistrikter. Kokken Geir André Sjursen blir med som reiseleder. Hva venter du på?

Kulinarisk reise med Trond Moi 12.-15. oktober 2017

En annen flott tur for den matglade er satt til Bilbao, Rioja og San Sebastian. Du vil få et skreddersydd program i regi av Bølgen & Moi med Berg-Hansen med både god vin og mat.

Direkte fra Kjevik
Tur til Dublin 10.-12. november 2017

Glad i mørkt øl? Da er Dublin definitivt byen for deg. Få også med deg shopping og sang på helgetur til Irlands hovedstad.

Englandtur til Manchester og Liverpool 24.-26. november 2017

Fotball? Shopping? Musikk? Du får dette med deg, enten du velger Manchester eller Liverpool. Ta med deg en kompis på fotball eller venninnen din på shopping! Eller kanskje ta en kjærestetur for begge deler?

Besøk Praha 1.-3. desember 2017

Årets juleby med Europas beste julemarked. Dette er den perfekte turen for å komme seg i julestemning allerede fra starten av desember.

Dra til Bratislava 19.-22. oktober 2017

I Slovakias hovedstad ligger en utrolig sjarmerende gamleby med smale trange gater og små torg. Bli forelsket i «Skjønnheten på Donau» med oss!

Aktivitetsferie
Treningsferie i Albir direkte fra Kjevik 16.-23. september 2017

Vi flyr deg direkte fra Kjevik til solfylte Albir og byr på en sosial aktivitetstur med trening, yoga og mye annet moro! Etter treningsøkta kan du nyte varmen ved et flott bassengområde på hotellet Sun Palace.

Golf & Safari i Sør Afrika 19. januar-4. februar 2018

På denne turen får du både golf, safari og vin. Spill golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner og kanskje litt avslapping på vakre strender? Deretter blir det safari i malariafritt Big 5-reservat!

Treningstur til Marbella 3.-10.november 2017

Ta nyttårsforsettet på forskudd med denne aktivitetsturen til Marbella! Det blir både trening, yoga og avslapping med Berg-Hansen i samarbeid med Olympus trening. Få en kickstart på vinteren på denne turen.

Golfreise til Roma 8.-14. oktober 2017

Få to opplevelser i én – fantastisk golfreise i vakre kulturrike Roma. Det garanteres masse golfspilling i vakre omgivelser. Bli med!