Meny

Gå til Berg-Hansen.no
Presse
Kontakt oss

3 tips til en effektiv jobbreise

Hanne Anniken Wæhler
Publisert 5. april 2018 av Hanne Anniken Wæhler

Uansett om du er ofte eller sjelden på jobbreise, så er det godt når alt går på skinner. Her er 3 tips som vil gjøre reisehverdagen din mye enklere!

1. Sørg for å ha en oppdaterte reiseprofil

Hvordan kan en oppdatert reiseprofil bidra til en effektiv jobbreise, lurer du kanskje på? Ved å ha profilen oppdatert med dine fordelskort, setepreferanser og telefonnummer, vil dette automatisk registrere seg på dine bestillinger. Én ting mindre å tenke på i planleggingen! Dersom noe uforutsett skulle skje på reisen, vil vi raskt ha mulighet for å komme i kontakt med deg.

Fly_sete_reise_Berg-Hansen
2. Det aller enkleste er å endre reisen i app

Har du opplevd at du har blitt tidlig ferdig i et møte? Nesten ingenting er bedre enn å komme seg hjem en time eller to tidligere enn opprinnelig tenkt! Den aller raskeste måten å endre flybestillingen på, er i appen. På 1-2-3 er ny billett klar! Har du ikke appen? Last den ned her: App StoreGoogle Play

Berg-Hansen app_sjekk inn_legg i kalender_leiebil
3. Gjør reiseregninger til en lek

Du slipper ikke unna, etter endt reise er det dags for reiseregningen. Visste du at du kan få den unna allerede før du kommer hjem? Ta bilde av kvittering, last opp vedlegg, og vips – reiseregningen er ferdig! Les mer om «Enkel reiseregning» her.

Enkel reiseregning_berg-hansen